Professzionális steakkés, speciális vágóéle kiválóan alkalmas bármilyen húsféleség aprítására.
Wüsthof Gourmet sorozat
Agilis és sokoldalú. A Gourmet kések pengéjét rozsdamentes X50CrMoV15 acéllemezből vágják precíziós lézerrel, majd 35 gyártási szakaszban dolgozzák fel. Az élét 28°-os élszögre alakítják, a szakemberek által kézzel végzett végső munkálatok rendkívüli élességet, gyors és egyszerű vágást biztosítanak. Rendkívül magas, 56 HRC keménységüknek köszönhetően összehasonlíthatók a kovácsolt kések minőségével és élességével. Kisebb súlyuk és egyedülálló ergonómiájuk miatt nagyon kényelmesen tartható, rendkívül kiegyensúlyozott és erős, megkönnyíti a vágást, amely mind a kéznek, mind a csuklónak könnyebb. A speciális fekete műanyagból készült markolat hármas szegecselésű. Mosogatógépben mosható, és ezért rendkívül higiénikus. A Gourmet sorozat kitűnő ár-teljesítmény arányt mutat, és több, mint 40 különböző termékkel, ugyanolyan hasznos a hazai háztartások számára, mint egy kezdőkészlet vagy a szakmai konyha alapvető felszerelése.